Traditionele Thaise massage

Massage is van oudsher een natuurlijke, veilige geneeswijze zonder bijwerkingen. In een Thaise massage worden druk- en stretchtechnieken gebruikt om de blokkades en energie- verstoringen in het lichaam op te lossen.

Het is een stevige massage, die wordt uitgevoerd op een matras op de grond met kleren aan en zonder olie. U ondergaat enkele handelingen zoals drukken, rekken, draaien, kneden en masseren.

Deze massage lijkt op een acupunctuur behandeling, waarbij de meridianen van het lichaam worden bewerkt.  Alleen worden handen, duimen, vingers, ellebogen, knieën en voeten gebruikt in plaats van naalden.

Na de behandeling voelt u zich als herboren; al uw stijve gewrichten zijn losser en vastzittende spieren zijn losgemaakt.
Deze vorm van massage is met name geschikt bij RSI klachten, stress, nek-/rugklachten, vastzittende gewrichten, lusteloosheid, slapeloosheid of wanneer je je lichaamshouding wilt verbeteren.


De traditionele Thaise massage brengt de belangrijkste spiergroepen in balans en versoepelt het lichaam. Het effect is zeer ontspannend zowel voor jong als oud, actieve en inactieve mensen. Thaise massage draagt al eeuwenlang bij tot het verbeteren van de gezondheid.